OPIS

Veloce D-Dry® motociklistička jakna savršena je u svim uvjetima, od proljetnih temperatura, do promjenjivog jesenskog vremena pa čak i hladnoće zime. Svestran i lagan, može se pohvaliti kultnim Dainese dizajnom.

Fiksna D-Dry® vodootporna membrana pruža bezbrižnost pri vožnji po kiši ili lošem vremenu. Termalna podstava koja se može ukloniti nudi potpunu svestranost, za jaknu koja je savršeno udobna čak i u najhladnijim danima. Prilikom vožnje u toplim uvjetima, ventilacija se može podesiti preko bočnih otvora za zrak kako bi se osigurala optimalna udobnost.

Kompozitni štitnici na ramenima i laktovima podržavaju Dainese sigurnosne standarde i mogu se nadopuniti štitnikom za leđa G1 ili G2, koji se lako umeće u namjenski džep. Jakna je također opremljena sigurnosnim patentnim zatvaračem za pričvršćivanje na Dainese moto hlače. Reflektirajući detalji osiguravaju savršenu vidljivost na cesti.

Također nudi dovoljno prostora za pohranu s dva vanjska bočna džepa s patentnim zatvaračem, džep s patentnim zatvaračem na prsima i dva unutarnja džepa.

KARAKTERISTIKE

– 1 unutarnji džep
– 1 unutarnji džep na termalnoj podlozi
– 2 vanjska džepa
– Reflektirajući umetci

ERGONOMIJA

– Sustav pričvršćivanja jakne i hlača
– Podešavanje vrata
– Podešavanje struka
– Podešavanje zapešća

PERFORMANCE

– Džep za G1 i G2 štitnik za leđa
– Uklonjivi kompozitni štitnici certificirani prema standardu EN 1621.1 na laktovima
– Uklonjivi kompozitni štitnici certificirani prema standardu EN 1621.1 na ramenima

PROZRAČNOST

– Otvori za zrak sa strane
– Prozračna vodootporna D-Dry® membrana
– Termalni sloj koji se može ukloniti

CIJENA:2.080,00 Kn/276,06 EUR